Пророслі зерна в стіках Добра їжа
Опис
Пророщені зерна кукурудзи, вівса, ячменю і пшениці володіють високою біологічною цінністю. Перш за все, з їх допомогою ви зможете поліпшити травлення. Оскільки даний продукт надає загальнозміцнюючу, антиоксидантну і тонізуючу дію, він покращує фізичну працездатність і розумову активність, підвищує імунологічний захист організму і продовжує його молодість. Також присутні в пророслих зернах речовини стимулюють жовчовиділення, сприяють виведенню токсинів, знижують вміст холестерину і підвищують вміст гемоглобіну в крові. Така поживна харчова добавка рекомендується при виснаженні нервової системи, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, під час вагітності та годування груддю, при заняттях спортом, при схильності до частих простудних захворювань та рахіту, для онкологічних та туберкульозних хворих.
Застосування
Дітям з 3-х років. Дорослим всіх вікових категорій, особливо жінкам у період вагітності, у післяпологовий період, а також у період лактації.
Вживати: по 1 столовій ложці 1 раз на день. Можна розводити з водою, кефіром, йогуртом, ряжанкою - на свій смак.
Склад
- Вітаміни: А, Е, В1, В2, В3, В5, В6, В9, Н, Холін, РР, С.
- Мікроелементи: Бор, Молібден, Селен, Хром, Залізо, Ванадій, Марганець, Цинк, Йод, Мідь, Фтор.
- Макроелементи: Калій, Кальцій, Кремній, Магній, Фосфор.
- Незамінні амінокислоти: Валін, Ізолейцин, Лейцин, Лізин, Метіонін, Трионин, Триптофан, Фенілаланін.
- Замінні амінокислоти: Аланін, Аргінін, Аспаргиновая кислота, Гістидин, Гліцин, Глутамінова кислота, Пролін, Серин, Терозин, Цистин.
- Кислоти (Щавлева, Лимонна, Молочна, Янтарна, Оцтова, Пропіонова.
- Цукру і вуглеводи: Фруктоза, Глюкоза, Сахароза, Мальтоза, Мальтотриоза, Глюкодифруктоза, Раффикоза, Фруктозан, Арабикоза, Ксилоза.
- Ферменти: Ліпазу, Цитаза, Протеаза, Фосфатаза, α - і β-Амілаза.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 312 ккал / кДж 1307
Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки - 11.1, жири - 1.9, вуглеводи - 62.5