Рис червоний неочищений органічний Markal
Опис
Червоний (бурий) рис зовсім не піддається шліфовці. Він вважається найбільш корисним серед усіх сортів цього злака. Користь бурого рису обумовлена його дуже багатим складом, в якому є незамінні амінокислоти, вітаміни групи В, йод, магній, залізо та ін. Його споживання сприяє швидкому відновленню сил після інтенсивних фізичних навантажень, запобіганню розвитку онкології, нормалізації гормонального фону... Готується червоний рис трохи довше звичного нам, білого. Він володіє приємним смаком і горіховим ароматом з хлібними нотками.
Застосування
Залити рис окропом. Коли закипить, зменшити вогонь і зняти з води пінку. Варити під прикритою кришкою 30-40 хвилин. Готовому рісу дати настоятися близько п'яти хвилин, після чого в нього можна додати вершкове масло або оливкову олію.
Склад
100% органічний червоний рис.
Енерг. цінність на 100 г: 1592 кДж / 376 ккал