Різотто зі спаржею органічне La Finestra Organic Asparagus Risotto
Опис
Безглютеновое різотто зі спаржею складається з рису сорту Carnaroli, зневодненого аспарагуса, сушених овочів і трав. Це дієтичний продукт, який постачає до організму «складні вуглеводи, які дають енергію. При приготуванні він збільшується в розмірі майже у 4 рази. Має кремову консистенцію, чудовий смак і ніжний аромат.
Застосування
У велику каструлю з антипригарним дном покласти трохи вершкового/рослинного масла, розтопити його і висипати туди різотто. Смажити протягом 1 хвилини на середньому вогні. Перемішати і додати півсклянки води, дати їй випаруватися. Налити потроху 450 мл гарячої води і залишити до повного поглинання (15 хвилин). Додати солі за смаком і перемішувати протягом 1 хвилини.
Склад
Рис Карнаролі (93%), овочевий гранульований бульйон (морська сіль, дріжджовий екстракт, рисове борошно, кукурудзяний крохмаль, сушені овочі в різних пропорціях (цибуля, селера, морква, петрушка, майоран), оливкова олія холодного віджиму, соус місо (соя, рис, вода, сіль, Коджі), куркума), сушена спаржа (2%), сушений лук, часник сушений.
Енерг. цінність на 100 г: 1639 кДж / 388 ккал