Жовта чечевиця органічна Markal
Опис
Жовта чечевиця відрізняється здатністю швидко розварюватися, що можливо із-за відсутності на бобах оболонки. Її отримують особливим способом – шліфуючи зелену сочевицю. Продукт містить багато солей фолієвої кислоти та магнію, завдяки чому корисний для серця. Також він багатий залізом, калієм і вітамінами групи В, необхідними для кардіо-судинної системи. Введення в раціон хворих на діабет страв з жовтою сочевиці дозволяє нормалізувати рівень цукру в крові. Цей вид бобових – один з небагатьох продуктів, до яких наша травна система генетично адаптована. Вони більш ніж на третину складаються з білка, що не поступається м'ясним протеїнам за своїми поживними якостями.
Застосування
200 г сочевиці добре промийте, викладіть в каструлю, залийте двома склянками води і варіть 10 хвилин до готовності.
Склад
Органічна жовта чечевиця.
Енерг. цінність на 100 г: 1212 кДж / 459 ккал