Масло какао шматочки Manteca
Опис
Какао масло отримують із мелених зерен шоколадного дерева шляхом їх пресування в гідравлічних машинах. Отриманий жир застигає вже при 16-18°C, набуваючи твердої консистенції і біло-жовтого кольору. Масло какао – основа для шоколадовиробництва. Крім того, воно використовується в косметичних, фармацевтичних і кулінарних цілях. У маслі міститься до 43% олеїнової кислоти (є потужним антиоксидантом), до 34% стеаринової і до 25% лауринової (живить волосся і шкіру). Також в даному продукті присутні ряд вітамінів, мінералів і речовина теобромін, яке підтримує роботу нервових клітин і являється природним антибіотиком. Масло какао допомагає боротися з простудними захворюваннями, піднімає активність головного мозку, покращує роботу ендокринної системи, знижує рівень холестерину. На шкіру воно чинить загоюючу й пом'якшувальну дію, відновлює структуру волосся. Дане масло використовують для приготування десертів і кремів, на його основі печуть бісквіти і додають у страви з морепродуктів.
Склад
На 100 г продукта: белки - 0 г, жиры - 99.9 г, углеводы - 0 г.
Калорийность: 899 Ккал.