Агар-агар Manteca
Об'єм:
Місто доставки
Оплата
Готівкою при отриманні
Приват 24 (без комісії)
Картою Visa/MasterCard
Опис
Агар-агар – рослинний аналог желатину. Його виготовляють з червоних водоростей способом екстрагування. Завдяки своєму органічному походженню даний продукт не береться грудочками і швидко застигає, утворюючи в'язкий гель. Серед його корисних властивостей варто відзначити великий вміст клітковини і низьку калорійність. Агар-агар використовують для приготування десертів, мармеладу, зефіру, додають в джеми і супи.
Застосування
Додати в воду, яка практично дійшла до точки кипіння (85-95°С), щоб порошок добре розчинився. Гелеутворення відбувається при охолодженні рідини до температури 32-45°С.
Склад
На 100 г: білки – 4,64 г, жири – 0 г, вуглеводи – 70,44 г.
Калорійність – 269,73 Ккал.
Інші товари в категорії «Спеції, приправи». Спеції, приправи від Manteca