Оцет «Umeboshi» La Finestra Umboshi vinegar

Безкоштовна Доставка
для всіх замовлень від 999 грн
Код товару:
124145
Країна виробництва:
Виробник:
Об'єм:
Оплата
Готівкою при отриманні
Приват 24 (без комісії)
Картою Visa/MasterCard

Опис

Умебосі – популярна приправа японської кухні. Оцет «Umeboshi» виготовляється з японської сливи або Муме. Ягоди ферментуються традиційним методом: із сіллю і листям шисо в дубових бочках. Отриманий продукт підходить для заправки салатів замість винного оцту і солі.

Застосування

Рецепт соусу для овочевих страв: столова ложка кунжутної пасти + дві чайних ложки оцту умебосі.

Склад

Японські сливи (Prunus Mume) (68%), сіль, листя шисо (Perilla frutescens).

Може містити сліди сої і злаків, що містять глютен.

Енерг. цінність на 100 г/100 мл: 95 кДж / 22 ккал

Відгуки

На жаль, відгуків поки що немає. Але ви можете виправити це!

Оцініть продукт
Додати відгук
Інші товари в категорії «Оцет». Оцет від La Finestra