Оцет «Umeboshi» La Finestra Umboshi vinegar
Об'єм:
Місто доставки
Оплата
Готівкою при отриманні
Приват 24 (без комісії)
Картою Visa/MasterCard
Опис
Умебосі – популярна приправа японської кухні. Оцет «Umeboshi» виготовляється з японської сливи або Муме. Ягоди ферментуються традиційним методом: із сіллю і листям шисо в дубових бочках. Отриманий продукт підходить для заправки салатів замість винного оцту і солі.
Застосування
Рецепт соусу для овочевих страв: столова ложка кунжутної пасти + дві чайних ложки оцту умебосі.
Склад
Японські сливи (Prunus Mume) (68%), сіль, листя шисо (Perilla frutescens).
Може містити сліди сої і злаків, що містять глютен.
Енерг. цінність на 100 г/100 мл: 95 кДж / 22 ккал
Інші товари в категорії «Оцет». Оцет від La Finestra